Олівер Гласнер / фото REUTERS

Головний тренер "Вольфсбурга" Олівер Гласнер прокоментував поразку від "Шахтаря" (0:3) в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи.

Читайте такожШахтар видовищно обіграв Вольфсбург і вийшов до 1/4 фіналу Ліги Європи

Слова фахівця передає пресс-служба "гірників".

Відео дня

"Хотів би привітати" Шахтар "з виходом у чвертьфінал. В обох матчах "Шахтар" був кращим, швидшим. У другій зустрічі ми намагалися використовувати всі комбінації, які запланували, але рахунок залишався 0:0. У нас було кілька хороших моментів, які треба було використовувати.

Це скасований 11-метровий, це гра в більшості. Ці моменти треба було використовувати. Ми створили ряд моментів у штрафному суперника. Але в кінцівці "Шахтар" проявив себе з кращого боку. Це заслужена перемога", - сказав Гласнер.

Тренер "вовків" зазначив, що не хоче виправдовувати невдачі своїх підопічних:

"У "Шахтаря" було більше часу на відпочинок і підготовку? Це тільки відмовка. А я відмовок не шукаю. "Шахтар" себе показав найкращим чином, продемонстрував відмінну гру. Він краще грав в нападі й обороні. Ми грали не настільки ефективно і холоднокровно.

"Шахтар" - більш досвідчена команда, яка показала клас у всіх відносинах. Нам залишається тільки ставити перед собою нові цілі".

У чвертьфіналі "Шахтар" 11 серпня зустрінеться з переможцем протистояння "Базеля" і "Айнтрахта". Команди проведуть матч-відповідь 6 серпня, а перша гра завершилася перемогою швейцарців з рахунком 3:0. Чвертьфінальні поєдинки Ліги Європи будуть проходити в Німеччині.

УНІАН раніше повідомляв про те, що в "Шахтарі" прокоментували яскраву перемогу над "Вольфсбургом".