Жуніор Мораес готовий грати проти Серхіо Рамоса / фото Instagram ФК Шахтар

Захисник донецького "Шахтаря" Микола Матвієнко і нападник Жуніор Мораєс поділилися своїми емоціями після жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів, за підсумками якого "Шахтар" зіграє з "Реалом", "Інтером" і "Боруссією" Менхенгладбах.

Футболістів цитує Tribuna.com.

За словами Матвієнка, незважаючи на непростий жереб, грати проти таких суперників буде цікаво:

Відео дня

"Якщо говорити об'єктивно, то одна з найскладніших груп попалася. Але тим цікавіше грати з такими суперниками. З ким, якщо не з ними грати, вчитися. Ми хочемо ці матчі. Єдина проблема - ми не так багато граємо, як вони, у них є невелика перевага. Будемо грати, дивитися. Сподіваюся, ми ще покажемо. 

"Група смерті"? Можливо. Подивимося, як все буде розвиватися", - додав він.

Читайте такожЛіга чемпіонів: результати жеребкування групового етапу

Мораєс зізнався, що радий тому, що "Шахтар" зіграє проти топ-команд:

"Буде дуже важко. Треба показати наш футбол. Не можна помилятися, потрібно грати відмінно, тоді вийде вийти з групи. Дуже сильна група. Я ще не грав проти "Реала" і менхенгладбахської "Боруссії". Буде цікаво. Я люблю грати проти суперників топового рівня. Буде важко, але я радий, що ми граємо з топ-командами".

"Буде протистояння з Серхіо Рамосом? Добре, спробуємо", - також сказав форвард.

Суперники "Шахтаря" в Лізі чемпіонів: що потрібно знати

  • Мадридський "Реал" - найтитулованіший клуб в історії Ліги чемпіонів (13 перемог у турнірі). У минулому сезоні "вершкові" стали чемпіонами Іспанії. Проти "Реала" "Шахтар" грав у груповому етапі Лізі чемпіонів 2015-2016. Мадридці двічі перемогли - 4:0 і 4:3.
  • "Інтер" у минулому сезоні посів друге місце в Серії А. У розіграші Ліги Європи 2019-2020 італійський клуб у півфіналі розгромив "Шахтар" з рахунком 5:0.
  • "Боруссія" Менхенгладбах за підсумками минулого чемпіонату Німеччини посіла четверте місце. З цією командою "гірники" раніше не зустрічалися.