Жуніор Мораєс дістався Шахтарю безкоштовно / фото ФК Шахтар

Нападник Жуніор Мораєс розповів, як переходив з київського "Динамо" в донецький "Шахтар".

Читайте такожСтала відома зарплата одного з лідерів Шахтаря Тайсона

Футболіст дав інтерв'ю YouTube-каналу Вацко Live.

Відео дня

"Коли я повернувся з Китаю, мій агент почав переговори з київським клубом, чи є у них інтерес продовжити зі мною контракт. Відповіли, що немає такого інтересу.

Я тоді починав все з нуля. Бився за місце в основі з новим тренером. Непогано почав, допомагав клубу. Змагалися за звання найкращого бомбардира Ліги Європи. В результаті з'явився інтерес з боку багатьох клубів. Тоді й "Динамо" закортіло продовжити зі мною контракт, але вони не запропонували такий фінансово вигідний контракт, як це було раніше. Я його не прийняв.

Через деякий час вони знову покликали мене, але я сказав, що у мене вже немає бажання продовжувати спілкуватися. Мій контракт підходив до кінця, я думав про новий виклик. Але президент наполіг на розмові, призначив зустріч з моїм агентом. Але її прийняв адвокат клубу, а не президент. Вони показали ту ж саму пропозицію, після чого ми вирішили взагалі припинити спілкування та дивитися в майбутнє, не зациклюючись на цьому", - сказав Мораєс.

Форвард додав, що вдячний "Динамо", але не шкодує про своє рішення:

"Можу сказати, що це було моє найкраще прийняте рішення. Воно було прийнято не через гроші, але так, я думав про свою кар'єру. Якби мільйон осіб підійшли до мене та сказали, що я неправильно вчинив, і я б не звертав на них увагу. Я весь час був коректний та зробив правильний вибір для своєї кар'єри.

Пишаюся, що грав у "Динамо", а сьогодні щасливий, що можу грати у футболці "Шахтаря".

УНІАН раніше повідомляв про те, що тренер "Шахтаря" розкритикував "українського Неймара".