Ганна Соловей виграла золото Європейських ігор / фото: НОК України

Президент Федерації велоспорту України Олександр Башенко грубо висловився на адресу чемпіонки Європейських ігор-2019 Анни Соловей.

Конфлікт між функціонером і велогонщицею виник в Facebook.

Після перемоги Соловей на Європейських іграх Федерація велоспорту України на своїй офіційній сторінці в соцмережі привітала з перемогою спортсменки голову Київської федерації велоспорту Сергія Мухомора.

Відео дня

У спортсменки це викликало подив, про що вона написала в коментарях:

"Дивуюсь вашій некомпетентності. Дуже хотілося б дізнатися, чому вітаєте незнайому мені людину, яку я ніколи не бачила, при цьому берете моє фото і мій результат? І найцікавіше, що нічим, абсолютно нічим ця людина мені не допомагала у підготовці до змагань".

Башенко відповів спортсменці:

"Аню, дивись, як ми будемо навчатися, ти відкрила рот, тепер ти будеш за це платити".

"Їздиш на моєму велосипеді, їздиш в моїй формі, на голові у тебе мій шолом, що ти ще хочеш, щоб я тебе возив? Я не Базін, запам'ятай, принцеса. Будеш робити роботу - приймемо тебе, будеш смердіти - проженемо і не згадаємо, як звали", - також написав глава ФВУ.

"Це не ваша форма, не ваш шолом, з вашого тут тільки велосипед, який не витримав і року. Я і так роблю свою роботу, і вам не дозволю об себе ноги витирати. Ви мене не приймали, щоб погрожувати вигнати", - відповіла Соловей.

false
false
false

Відзначимо, що в коментарях Башенко нахамив і багатьом іншим людям, які обурилися такою поведінкою президента Федерації велоспорту України.

Як повідомляв УНІАН, Соловей на Європейських іграх-2019 виграла в гонці за очками.