Apple піде від гострих граней в серії iPhone 15 / концепт AppleInsider

Якщо вірити інсайдерській інформації, всі смартфони майбутньої серії iPhone 15 збережуть екрани тих же розмірів, що використовуються зараз.

При цьому очікується, що Apple в нових айфонах повернеться до форми лінійки iPhone 11. Зокрема, старші моделі отримають вигнуті до тильної кришки грані та більш тонкі рамки навколо дисплея.

З більш тонкими рамками і вигнутими краями може вийти той же ефект, що й в Apple Watch – пише інсайдер ShrimpApplePro, який ще в квітні першим виклав фотографії макетів смартфонів лінійки iPhone 14, які в підсумку виявилися абсолютно точними. 

Інсайдер зауважив, що iPhone 15 і 15 Plus теж отримають вигнуті грані, але рамки, судячи з усього, тонше не стануть. До того ж всі моделі наступного покоління iPhone отримають виріз Dynamic Island – це вже підтверджував інший інформатор Росс Янг. Нагадаємо, в поточному поколінні Dynamic Island є ексклюзивом для Pro-моделей.

  • На думку багатьох користувачів і оглядачів, нове рішення з вирізом Dynamic Island, в якому з'являються різні повідомлення, є найкращим дизайнерським ходом Apple в новітній історії компанії.
  • Це цікаве рішення швидко взяли на озброєння китайські розробники додатків під Android. 

iPhone 15: що ще відомо

Презентація лінійки iPhone 15 відбудеться у вересні 2023 року. Apple вже офіційно підтвердила, що всі майбутні айфони, починаючи з iPhone 15, перейдуть з Lightning на USB-C. У найближчі роки компанія також поступово переведе на єдиний роз'єм навушники AirPods і аксесуари для Mac. 

Найдорожчим і найпотужнішим смартфоном Apple в 2023 році стане iPhone 15 Ultra, який замінить модель Pro Max. Разом з тим він стане першим "титановим" айфоном, чутки про який ходять вже кілька років.

Вас також можуть зацікавити новини: