iQOO Neo8 Pro назвали найкращим Android-смартфоном вартістю до $500 / фото vivo

Якщо ви хочете максимуму від свого телефону, портал Gizchina склав новий рейтинг, куди увійшли доступні флагмани. Вони коштують дешевше 500 доларів й пропонують покупцям весь необхідний в 2023 році функціонал. 

До рейтингу потрапили моделі від брендів iQQO, Poco, Realme та Google. Вони не сильно поступаються айфону і найдорожчим Android-флагманам в преміальності і продуктивності.

  • У сегменті доступних флагманів лідирує vivo IQOO Neo8 Pro – девайс отримав найпотужніше залізо на сьогодні. Все завдяки процесору MediaTek Dimensity 9200+, який обходить найтоповіший Qualcomm. Також смартфон може похвалитися 144-герцовим AMOLED-екраном і швидкою зарядкою 120 Вт.
  • За ним йде Poco F5 Pro. У нього процесор слабше (Snapdragon 8+ Gen 1), зате при собі найкращий в класі AMOLED-екран на 6.67 дюйма з роздільною здатністю 2K і піковою яскравістю 1400 ніт. Також радують фотоможливості –  пристрій обладнаний 16-Мп селфі-камерою і блоком з трьома модулями на 64+8+2 мегапікселів.
  • Трійку замикає Realme GT Neo 5 з найшвидшою в світі 240-Вт зарядкою. Такий гаджет повністю заряджається менше ніж за 9 хвилин. Інші характеристики теж на рівні: OLED-дисплей 6.74" (FHD+, 144 Гц, яскравість 1400 ніт), процесор Snapdragon 8+ Gen 1 і потрійна камера 50+8+2 Мп.

На четвертому місці розташувався Pixel 7а: він отримав дизайн в стилі більш дорогих Pixel 7, екран тепер 90 Гц, всередині потужний процесор Tensor G2 і вперше в історії серії є бездротова зарядка. Замикає топ-5 доступних флагманів IQOO Neo8. 

Відео дня

Pixel 7a

Якщо бюджет трохи менше, автори Gizchina склали аналогічний рейтинг для смартфонів бюджетом до $300 і $150. В обох рейтингах перше місце зайняли моделі лінійки Redmi Note 12.

Раніше УНІАН писав про "прозорий" Nothing Phone (2) – продовження найнезвичайнішого смартфона 2022 року. Апарат прокачали в плані заліза, поліпшили фірмову систему підсвічування, але і ціна при цьому помітно зросла.

Вас також можуть зацікавити новини: