Тернополянин завоював 4 медалі на етапі Кубка Світу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату

Тернополянин Тарас Радь завоював вже 4 медалі на другому етапі Кубка Світу 2018-2019 років з лижних перегонів та біатлону серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та вадами зору, що проходив у місті Естерсунд (Швеція).

Як повідомили УНІАН в прес-службі облдержадміністрації, виступаючи в класі LW 10-12 (сидячі), до двох бронзових нагород у біатлоні-спринт на дистанції 7,5 км та лижних перегонах-спринт на дистанції 1200 м, в останні дні змагань Радь додав срібну медаль у біатлоні на дистанції 15 км та «срібло» у змішаній естафеті з лижних перегонів-спринт у складі команди України.

Загалом українські паралімпійці завершили виступи на Другому етапі Кубка Світу на першому місці за загальною кількістю медалей та другим – за балами,  завоювавши 6 золотих, 14 срібних та 16 бронзових нагород.

Відео дня

Довідка УНІАН. Тарас Радь - паралімпійський чемпіон, майстер спорту України міжнародного класу, студент факультету «Фізичне виховання» Тернопільського національного педагогічного університету.

Представляє Тернопільський центр «Інваспорт». Тренер спортсмена – заслужений працівник з фізичної культури та спорту України, заслужений тренер України Віктор Федорчак.

7-26 лютого 2019 року Радь братиму участь у Чемпіонаті світу з лижних перегонів та біатлону в місті Принс Джордж (Канада).