Туристам радять зберігати пильність за сніданком / фото ua.depositphotos.com

Експерт з безпеки готелів, генеральний директор і засновник Maiden Voyage Керолін Пірсон розповіла про небезпечну помилку, яку гості готелів допускають за сніданком типу "шведський стіл".

"Я ніколи не залишаю свою сумку за столом для сніданку", – розповіла експерт Sun Online Travel.

Вона пояснила, що гості готелів часто залишають свої сумки на стільці, намагаючись зарезервувати столик, а після цього відправляються наповнювати свої тарілки їжею. І хоча "бронювання" найкращого місця в їдальні може здаватися гарною ідеєю, насправді це може зробити гостя мішенню для злодіїв.

Відео дня

Якщо гість все ж хоче зайняти заздалегідь столик, експерт рекомендувала залишати на ньому замість сумки якийсь предмет одягу.

Також Пірсон дала ще кілька порад, як забезпечити свою безпеку в готелі.

Серед іншого, вона закликала відпочиваючих і персонал готелів не вимовляти вголос номер кімнати гостя, перебуваючи на стійці реєстрації. Незважаючи на те, що персонал готелю в цьому випадку має найкращі наміри, розголошувати особисту інформацію у фойє готелю може бути небезпечно. Натомість гостям слід попросити записати його – це не дозволить іншим гостям знати, де ви спите.

Щоб забезпечити безпеку своєї кімнати вночі, Керолін завжди бере з собою в подорож дверний стопор вартістю 1 фунт: "Я завжди подорожую з дверним глушником, тому що є готелі, які мені дуже подобаються, але в них немає додаткового замку".

У свою чергу колишня стюардеса на Mumsnet пояснила, чому гостям слід користуватися ланцюжком на дверях готелів, коли вони сплять, приймають душ і одягаються.

"Готелі нерідко випадково бронюють номер двічі. Я багато разів прокидався від того, що хтось відкривав мої двері електронним ключем, запрограмованим для моєї кімнати", – заявила вона.

Як повідомляв УНІАН, раніше експерти назвали найбрудніші предмети в готельних номерах.

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.