Новий комплекс включає в себе кілька атракціонів \ thenational.ae

Управління туристичного розвитку Рас-Аль-Хайми офіційно відкрило новий центр розваг і пригод Jais Adventure Peak, який розташувався на найвищій горі ОАЕ – Джебель Джайс.

Читайте такожВ Абу-Дабі відкрився мангровий парк (фото, відео)

Новий комплекс включає в себе кілька атракціонів: зіплайни Jebel Jais Flight і Jais Sky Tour, гірський парк з оглядовим майданчиком Jebel Jais Viewing Deck Park, центр пригод Jais Adventure Center і смугу перешкод Jais Sky Maze, передають russianemirates.com.

Відео дня

Як зазначили в управлінні, довгоочікуване відкриття центру розваг не тільки урізноманітнює туристичну пропозицію Рас-Аль-Хайми, але і підвищить привабливість гір Джебель Джайс як популярного напрямки для активного відпочинку. Туристи отримають заряд адреналіну і відвезуть із собою незабутні враження.

Пригода триває годину і ідеально підійде для груп до 15 чоловік \ thenational.ae

Особливої уваги, як зазначили в управлінні, заслуговує лабіринт Jais Sky Maze: він складається з двох рівнів і розміщений на висоті 10 метрів над землею, де любителів гострих відчуттів чекають канатні дороги, хиткі містки і мотузяні петлі. Пригода триває годину і ідеально підійде для груп до 15 осіб.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.