Новий рейс повинен виконуватися не пізніше 31 травня 2020 року \ фото з відкритих джерел

KLM оголосила про введення спільно з авіакомпаніями-партнерами Air France і Delta Air Lines нової політики щодо пільгового внесення змін у квитки.

Читайте такожАвстрійська донька Ryanair продає квитки з України до Відня за ціною від 10 євро

«Ми хочемо, щоб ви бронированили свою наступну поїздку без стресу. Тому ви можете забронювати ваш рейс з гарантією можливості його зміни без додаткової плати», - заявили в KLM.

Відео дня

Нова політика передбачає, що у всіх бронюваннях трьох авіакомпаній, зроблених до 31 березня 2020 року, можна буде без штрафу змінити дату вильоту або маршрут.

Новий рейс повинен виконуватися не пізніше 31 травня 2020 року. Відповідні зміни можна внести в розділі управління бронюванням на сайті авіакомпанії.

У KLM звертають увагу, що якщо квитки на обраний новий рейс доступні тільки в більш високому класі бронювання, буде стягуватися різниця між оплаченою і новою вартістю.

Раніше з метою стимулювати пасажирів бронювати авіаквитки в умовах невизначеності через поширення коронавірусу COVID-19 відразу декілька авіакомпаній ввели пільгову політику скасування або зміни бронювань. Серед таких авіакомпаній British Airways, American Airlines, JetBlue, Virgin Atlantic, Air Malta.

Таким чином, на даний момент з представлених на українському ринку авіаперевізників внесення змін у квиток спростили KLM (Київ-Амстердам), Air France (Київ-Париж) і Air Malta (Київ-Мальта).

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.