Авіакомпанія МАУ з 26 грудня до 28 січня запускає рейс з Києва на Мальдіви / фото УНІАН

Авіакомпанія МАУ протягом місяця виконуватиме рейси з Києва на Мальдіви.

Про це повідомила прес-служба авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України".

Повідомляється, що рейси за чартерною програмою будуть виконуватися з 26 грудня 2020 року до 28 січня 2021 року.

Відео дня

Також прес-служба повідомила, що рейс виконуватиметься на далекомагістральних літаках Boeing 767-300 з Києва.

Читайте такожAzur Air Ukraine запустить рейси з Києва до Мексики і на Мальдіви

Згідно з повідомленням, авіакомпанія застосовує стандарти і процедури безпеки на своїх рейсах відповідно до рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров'я, Міжнародної організації повітряного транспорту, Європейського агентства авіаційної безпеки, Європейського центру профілактики та контролю захворювань, а також Міністерства охорони здоров'я України та Державної авіаційної служби України.

Авіакомпанія МАУ: новини

  • Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" у зв'язку з пандемією коронавірусу змінила вимоги до безпеки пасажирів та екіпажу на своїх рейсах.
  • Зокрема, носіння захисних масок стало обов'язковим для всіх пасажирів від 6 років; заборонено застосування респіраторів з клапаном видиху (оскільки через клапан видиху на респіраторі односпрямовано виділяється біологічний матеріал, який може містити збудник інфекційної хвороби); захисні маски дозволено не використовувати за умови, що пасажир має труднощі з диханням, не пов'язані з COVID-19, або якщо за станом здоров'я пасажиру забороняється носити маску. Відповідні зміни набудуть чинності з 12 жовтня.
  • Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" заснована в 1992 році. Здійснює рейси до столиць і ключових міст Європи, Азії, Африки, СНД і США, забезпечуючи також стикування з маршрутами своїх міжнародних партнерів. Базовим аеропортом МАУ є міжнародний аеропорт Києва "Бориспіль".