Пуерто-Ріко після карантину розпочинає туристичний сезон \ tripadvisor.ru

Губернатор Пуерто-Ріко оголосив, що країна зніме майже всі обмеження, спрямовані на приборкання поширення коронавірусу, що означає, що пляжі, церкви і підприємства, включаючи кінотеатри, спортивні зали по всій території, знову відкриються після трьох місяців карантину.

Читайте такожНазвані 50 популярних туристичних локацій світу, що перебувають під загрозою зникнення

Крім того, оголошено про початок туристичного сезону, з перевірками в аеропортах, повідомляє medikforum. Губернатор Ванда Васкес заявила, що зміни почнуться з 16 червня, коли підприємствам також буде дозволено працювати без вихідних і ресторанам з пропускною здатністю 50%. Однак вона змінила діючу комендантську годину, яка буде діяти протягом двох тижнів з 22:00 до 5:00. Вона також сказала, що Пуерто-Ріко буде офіційно готовий прийняти туристів, починаючи з 15 липня, і що перевірки в аеропортах продовжаться.

Відео дня

Секретар департаменту охорони здоров'я Лоренцо Гонсалес попередив людей про необхідність підтримувати соціальне дистанціювання по мірі відкриття острова.

Влада попередила, що обмеження повернуться, якщо число випадків, смертей або госпіталізацій зросте. Крім того, громадський транспорт, включаючи автобуси і поїзди, не буде працювати.