Авіакомпанія запускає рейси на Мадейру \ фото REUTERS

Українська авіакомпанія SkyUp Airlines з 24 липня запускає рейси з Києва до міста Фуншал (Португалія), що на острові Мадейра, повідомила прес-служба компанії.

"З 24 липня SkyUp починає виконувати прямі рейси на Мадейру", - значається в повідомленні.

Зазначається, що рейси виконуватимуться щосуботи в обох напрямках.

Відео дня

5 липня стало відомо, що Мадейра пускатиме всіх туристів, щеплених будь-якими вакцинами від коронавірусу, а не тільки тими, які схвалені в ЄС. Влада острова заявила, що ті, хто отримав інші щеплення, такі як китайські вакцини Sinovac або індійські Covaxin, зможуть відвідати атлантичні острови.

Читайте такожSkyUp відмовилася літати за 33 маршрутами (список)

Тим часом, материкова частина Португалії приймає туристів тільки з однією з чотирьох вакцин (Pfizer, Moderna, AstraZeneca і Johnson & Johnson) і через це залишається все ще закритою для більшості українських туристів.

Нові авіарейси SkyUp

4 липня SkyUp Airlines запустила регулярні рейси зі Львова в Баку (Азербайджан). У червні Державна авіаційна служба України дозволила авіакомпанії виконувати нові регулярні рейси з Києва в Анкару (Туреччина), Салоніки (Греція), Самарканд і Ургенч (Узбекистан).

Довідка УНІАН. Авіакомпанія SkyUp зареєстрована в Києві в 2016 році, її засновником є компанія "ACS-Україна" Тетяни Альби і Юрія Альби, яким також належить туроператор Join Up.