Абу-Дабі \ REUTERS

Готелі та курорти Абу-Дабі будуть відкривати ресторани, бари, пляжі, басейни і тренажерні зали по мірі отримання схвалень від столичного Департаменту культури і туризму.

Читайте такожМузеї ОАЕ відкрили віртуальні експозиції

Напередодні туристичне відомство випустило інструкції для об'єктів готельної інфраструктури, у відповідність до яких вони повинні бути приведені.

Відео дня

Доступ гостей до зручностей в готелях був обмежений в зв'язку з реалізацією програми профілактики коронавірусу COVID-19 та виконанням національної програми стерилізації, повідомляє russianemirates.com.

У числі вимог туристичноъ влади – забезпечення дотримання соціальної дистанції, контроль кількості відвідувачів, а також виконання заходів профілактики при допуску співробітників на робочі місця після тривалої перерви.

Одне з правил говорить, що зручносты можуть бути відкриті для гостей з 06:00 до 19:00. Крім того, на регулярній основі повинна проводитися стерилізація приміщень, на вході повинні бути встановлені тепловізори і дозатори з антисептиками.

Для гостей з симптомами коронавірусу повинні бути передбачені окремі приміщення, які обслуговуються медичними працівниками. Усі відвідувачі зобов'язані носити маски протягом всього часу перебування в готелях.

Приміщення не повинні заповнюватись більше ніж на 30% від загальної місткості, за столами, які повинні бути розсунуті на 2,5 м, допускається не більше чотирьох осіб. Максимальний час перебування в ресторанах, барах, пляжах, басейнах і тренажерних залах – не більше трьох годин. При цьому, організація будь-яких розваг для відвідувачів цих закладів не допускається.