Поранених евакуйовано до медичного закладу / фото УНІАН

Від початку поточної доби бойовики російсько-окупаційних бандформувань тричі обстріляли позиції українських військових на Донбасі.

Про це йдеться у вечірньому зведенні прес-центру штабу операції Об’єднаних сил.

"Протягом поточної доби, у період з 00.00 до 18.00, противник три рази обстріляв позиції наших військ. В смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв позиції українських захисників з використанням ПТРК поблизу селища Катеринівка, внаслідок чого один військовослужбовець загинув та четверо було поранено. Поранених евакуйовано до медичного закладу та надано необхідну медичну допомогу. Наразі загрози їхньому життю немає", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожРосія збільшила обсяги постачання зброї та боєприпасів на окупований Донбас - розвідка

Крім того, за даними штабу ООС, в смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" російські найманці двічі обстріляли з гранатометів та великокаліберної зброї позиції українських військових в районі населеного пункту Широкине.

Зазначається, що у всіх випадках відкриття вогню окупантами, підрозділи українських захисників подавляли вогневі точки противника, застосовуючи чергові вогневі засоби.

За даними розвідки, двох російських найманців було ліквідовано та одного поранено.

У штабі додали, що ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні зранку, 25 січня, бойовики на Донбасі обстріляли автомобіль ЗСУ, внаслідок чого один військовий загинув, четверо дістали поранення.