Фооиллюстрация / REUTERS

За даними народного депутата України, координатора "Інформаційного опору" Дмитра Тимчука, зустріч, на якій був присутній Азаров передувала майбутнім зборам 19 лютого, на якому обговорять «відновлення» «Козачої національної гвардії» («КНГ»).

Читайте такожЗамість Захарченка бойовиків "ДНР" можуть очолити Азаров чи Арбузов – ІС

"Попереднє зібрання з даного питання було проведено на початку лютого ц. р. з участю «отаманів» та представників «ДНР/ЛНР», також його відвідав колишній прем'єр-міністр України М.Азаров (якого в ході зборів називали «майбутнім президентом України») та представники ФСБ РФ", - йдеться в повідомленні Тимчука на Facebook.

Відео дня

Згідно з повідомленням, під час наради Микола Козіцин ("ватажок козаків") наголосив на необхідності прискорення остаточного формування «КНГ», яка буде діяти на Донбасі незалежно від військових підрозділів «ЛДНР».

Разом з тим, за даними Тимчука, орієнтовно 23.02.2017 р. Козіцин планує виїзд в Москву, в адміністрацію президента РФ, з доповіддю про готовність «КНГ» до бойових дій і для отримання наказу про залучення цих НЗФ на території Донбасу проти ЗС України.