Для росіян, ймовірно, цей об'єкт є дуже важливим / колаж УНІАН, скриншоти

У ніч проти 17 травня дрони уразили підприємство з перевалки нафтопродуктів у Новоросійську, що на території РФ. Про це повідомило видання "Радіо Свобода" та показало наслідки удару дронів по місту за допомогою супутникових знімків.

На них можна побачити сліди пожежі на території новоросійського морського торговельного порту, де після удару українських БпЛА сталася пожежа, пишуть журналісти. 

"На фото можна побачити пошкодження щонайменше одного резервуара на території компанії ВАТ "ІХП", що займається перевалкою нафтопродуктів, рідких мінеральних добрив і рослинних олій", - додали у повідомленні.

Також на сайті заводу йдеться про те, що він "надає послуги з приймання вантажів із залізничного та автомобільного транспорту із суден типу "річка-море", здійснює накопичення вантажів у резервуарах і відвантаження на морські судна через причали ПАТ "НМТП" (Новоросійський морський торговельний порт).

"На естакаду прилетіло. Все, немає естакади у нас", - зазначав на відео очевидець, який знімав його. 

Атаки дронів на території РФ - останні новини

Також повідомлялось, що у Новоросійську сталася пожежа на підстанції "Кирилівська". Понад 20 тисяч росіян залишились без електрики. Причина загорання була невідома, проте місцеві жителі заявили, що вночі чули звуки дронів.

Крім того, в ніч проти 17 травня Служба безпеки України та Головне управління розвідки Міністерства оборони організували атаки у Севастополі, Новоросійську та Туапсе. Зокрема джерела УНІАН повідомили, що у морському порту Новоросійська вибухало в районі нафтового терміналу та на залізничній станції.

Вас також можуть зацікавити новини: