Авіація ЗСУ завдала низку ударів по позиціях окупантів / фото 10 окрема гірсько-штурмова бригада «Едельвейс»

Авіація сил оборони протягом доби завдала ударів по 8 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу.

Також зазначається, що підрозділами ракетних військ завдано ураження по 1 району зосередження особового складу, 1 станції радіоелектронної боротьби та 1 засобу протиповітряної оборони противника.

Водночас ворог завдав 3 ракетних та 61 авіаційний удар, здійснив 70 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, є поранені серед цивільного населення, руйнувань та пошкоджень зазнали багатоповерхові та приватні будинки, а також інші об’єкти інфраструктури.

Відео дня

Ситуація на фронті

За добу на фронті відбулося  58 бойових зіткнень, понад половина всіх атак окупантів припала на Авдіївський та Новопавлівський напрямки.

Так, на Авдіївському напрямку відбито 11 атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке, Первомайське Донецької області. На Новопавлівському напрямку сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки Донецької області, де ворог за підтримки авіації, 21 раз намагався прорвати оборону ЗСУ.

Вас також можуть зацікавити новини: