Третя штурмова показала захід на позиції ворога / фото instagram.com/libkos

Третя штурмова бригада показала, як група воїнів відправляється на штурм ворожих позицій.

Відео з GoPro воїна з позивним "Зомбі" опублікували в Telegram-каналі бригади. На кадрах видно, як група штурмовиків заходить на українські передові позиції та готується до виходу на позиції ворога.

Зазначається, що на кадрах підготовка до штурму на позиції росіян в Орлівці, що під Авдіївкою. На відео потрапила атака окупантів на групу дроном-камікадзе.

"Їдемо вбивати під*рів", - сказав з усмішкою один з воїнів. 

"Кадри бійців перед штурмом та настрій, з яким заряджені штурмовики десантуються біля найближчих до ворожих позицій окопів у районі Авдіївки. Поки противник не засік групи та не почав крити з мінометів й арти, бійці рушають на штурм окупантів у Орлівці", - зазначили у бригаді.

Як Україна втрачала Авдіївку - західні ЗМІ дали оцінку

Нагадаємо, Головнокомандувач ЗСУ Сирський повідомив про важке рішення вийти з Авдіївки 17 лютого 2024 року. Серед українців лунали різні гіпотези, чому так сталося, однак офіційна позиція України полягає в тому, що нашій армії не вистачило зброї та боєприпасів, щоб утримати Авдіївку. Також згадували про затримку допомогу зі сторони США.

Водночас західні ЗСУ оцінили, як саме Україна втрачала цей населений пункт. 11 березня вийшов великий аналіз від Associated Press з уточненням деталей про події на полі бою та піхотні хвилі Росії. 

Вас також можуть зацікавити новини: