Ворог не прорвав лінію оборони Авдіївки, стверджують у ЗСУ / колаж УНІАН з фото Telegram/Віталій Барабаш та скріншоту

Російські окупанти у місті Авдіївка Донецької області не прорвали лінію оборони українських воїнів.

Ситуацію контролюють оперативне командування й командири підрозділів, розповів офіцер 59-ї окремої мотопіхотної бригади Збройних сил України Сергій Цехоцький в ефірі "Радіо Свобода".

"Ми не будем висвітлювати в ефірі де хто прорвався, тому що це, скажемо так, мало кажучи, не відповідає дійсності. А, по-друге, щоб не висвітлювати цю ситуацію для ворога", - заявив воїн.

Відео дня

20 листопада проект DeepState в Telegram повідомив, що на Авдіївському напрямку супротивники нібито "мали успіхи на промці".

Супротивник не прорвав лінію оборони Авдіївки, стверджує український офіцер / карта deepstatemap.live

Пізніше офіцер спецпідрозділу "Омега" з позивним "Рубін" сказав, що у районі промзони Авдіївки супротивнику не вдалося прорвати українську оборону.

У центрі уваги Авдіївка - новини, які варто знати сьогодні

Російські загарбники "пожвавилися" біля міста на початку жовтня - намагалися наступати й зазнали величезних втрат. За відомостями української сторони й британської розвідки, ворог намагається оточити Авдіївку.

Повідомлялося, що місту загрожує третя хвиля наступу супротивників. Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко попереджав, що супротивники можуть спробувати здійснити маневри, які дозволять взяти під вогневий контроль основну логістичну артерію.

Вас також можуть зацікавити новини: