Дрони СБУ вдарили по аеродрому та НПЗ в Росії / Колаж УНІАН, фото Astra, фото Генштаб ЗСУ

Служба безпеки України вдарила дронами по російському аеродрому "Кущевська" та Слов'янському НПЗ у Краснодарскому краї РФ, повідомило УНІАН проінформоване джерело. 

"Цієї ночі перемогу боксера Олександра Усика святкувала не тільки вся Україна, але й військовий аеродром "Кущевська" та Слов’янський НПЗ у Краснодарському краї РФ. По аеродрому СБУ відпрацювали спільно із Силами безпілотних систем ЗСУ. Росіяни в соцмережах вночі скаржилися на серію вибухів, пожежу, а один навіть поплакався: "взорвалі кущовку нашу". На цьому летовищі знаходилися десятки різних літаків, які атакують українські позиції на фронті: Су-34, Су-25, Су-27, МіГ-29", – розповіло джерело УНІАН.

Там також додали, що після удару Слов'янський НПЗ зупинив свою роботу. Наразі там оцінюються збитки. 

Відео дня

"Це вже друга атака дронів СБУ на військовий аеродром "Кущевська" та Слов’янський НПЗ за останні три тижні. Тоді на аеродромі було уражено кілька літаків, а на НПЗ влучили у ректифікаційну та атмосферну колони", – додало джерело.

Сили оборони продовжують відчутно бити по тилах російських окупантів

Напередодні стало також відомо, що Сили оборони вдарили по російському морському тральщику "Ковровець". Наразі деталі знищення російського судна – невідомі.

Напередодні СБУ успішно вразили нафтобазу "Осколнафтопостачання" та електропідстанцію "Єлецька" у двох областях РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: