Супротивник в Євпаторії готується до "бавовни", дізналися партизани / фото t.me/atesh_ua

У тимчасово підконтрольному росіянам Криму - в місті Євпаторія, противники готуються до "бавовни".

Вороги почали у багатьох місцях встановлювати системи для оповіщення населення, повідомляє партизанський рух "АТЕШ", посилаючись на відомості своїх агентів, і показав фотографії, зроблені в Євпаторії.

"...наші агенти зазначили, що окупанти почали масово встановлювати системи оповіщення. Росіяни прекрасно розуміють, що незабаром вони їм дуже знадобляться. Вони готуються до бавовни...", - наголошується на каналі.

Відео дня
Супротивник в Євпаторії готується до "бавовни", з'ясували партизани / фото t.me/atesh_ua

Війна в Україні - що сьогодні потрібно знати

Після того, як РФ здійснила повномасштабне вторгнення в Україну, Київ вирішив відмовитися від політико-дипломатичного шляху повернення під свій контроль захоплених росіянами українських земель, у тому числі Криму. На півострові вже не раз лунали вибухи. Противники навіть скаржилися, що нібито було завдано удару "балістикою".

Наприкінці квітня президент Володимир Зеленський заявив, що контрнаступ України передбачає деокупацію Криму. За його словами, успіх захисників нашої країни значною мірою залежить від продовження поставок зброї західними партнерами.

У червні партизани повідомили, що росіяни, а також посіпаки окупаційної псевдовлади, масово залишають північну частину Криму.

Вас також можуть зацікавити новини: