Як і слід було очікувати, за результатами розслідування загадковим відправником виявилася людина, на якого спочатку ніхто і подумати не міг, що він людина, а між тим, відповідь лежала на поверхні, але про все по порядку.

Для початку слід визначитися ось з чим: понад 20 листів з очима тварин, розіслані в українські посольства в 12 країнах світу, - це богоугодна справа святих шкуродерушок православних або мерзенний сатанізм озвірілих українських карателів? На перший погляд здається, що друге, тому що, по-перше, немає такого злочину, на який не може піти проти себе Україна тільки заради того, щоб звинуватити Росію; по-друге, з відкритих джерел відомо, що в конвертах, отриманих українськими посольствами, були також очні яблука свиней, - таким чином, свинячо-собачі очі в посилках могли бути не чим іншим, як сумними очима російських полонених, призначеними для підняття морального духу українських послів; по-третє, всі знають криваву історію про те, як на київському Майдані в конкурсі "Україна очима москалів" переміг Микола, який виклав слово "Україна" очима москалів.

Таким чином, акт святого шкуродерства став ще одним доказом справжньої в'ялості Росії. Яка ж благородна душа створила діяння це високодуховне, хто цей пресвятої угодник?

А ось і ні. Насправді, всупереч дозвільним очікуванням, російська преса не тільки не поспішає звинувачувати в тому, що трапилося, українських карателів, а й всіляко вітає факти живодерства животворящого. "Україну почали труїти по всьому світу, - із задоволенням пише російська преса. - Можна припустити, що посилки пов'язані з тим, що Україна відмовляється йти на мирні переговори з Росією. Або з недавнім випадком розстрілу російських полонених українськими солдатами. У цьому випадку очі тварин можуть означати те, що світ бачить криваві злочини київського режиму".

Відомо також, що відправники конвертів проникли в будинок українського посла у Ватикані і насрали всередині, а це вже стовідсотковий російський почерк, з цього правила винятків не буває. Ще такого не траплялося, щоб російська людина потрапила в чужий красивий будинок і змогла стримати там свій природний духовний порив!

Таким чином, акт святого шкуродерства став ще одним доказом справжньої в'ялості Росії. Яка ж благородна душа створила діяння це високодуховне, хто цей пресвятої угодник? Чи не матінка Ангеліна блаженніша засліпила собачку Филю і Хрюшу, щоб відправити Філю з Хрюшею на фронт, як і обіцяла, а їхні докірливі очі - безсоромним українським послам? Але чому тоді вцілів Степашка? Звалив в Грузію? А 60 собачих трупів, знайдених під Астраханню без очей, лап, носів і вух, - де вони були, коли Україна 8 років дамбіла Бомбас? Щось тут точно не сходиться.

Попереду в України ще багато жахливих злочинів, по-іншому вона не вміє, але пильно стежить за лиходіями сатанинськими собаче око російське, православне.

Довго билися над розгадкою мислителі російські, поки славний герой цієї історії з властивою йому скромністю, нарешті, не проспався і не пояснив все сам. Як виявилося, не в полонених була справа, і навіть не в тому, що Україна не бажає йти з Росією на переговори: просто відвернулася влада Київська від Христа, і не пробачив їм цього Медведєв Дмитро. "Нинішня українська влада відкрито стала ворогами Христа і православної віри. Так до них і слід ставитися всьому християнському світу, - повідомив заступник голови Радбезу РФ. - "І не пощадить тебе око моє, і не помилую. По шляхах твоїм віддам тобі, і гидоти твої з тобою будуть; і дізнаєтеся, що Я Господь каратель". В інтерпретації Дмитра "око Моє" перетворилося, правда, в "око собаче", але зате він взяв кількістю - 60 собак, 120 очей, ось вже дійсно каратель так каратель!

Попереду в України ще багато жахливих злочинів, по-іншому вона не вміє, але пильно стежить за лиходіями сатанинськими собаче око російське, православне. Собак в Росії багато, вбивати можна хоч кожен день сотнями, а потім і на кошенят перейти не соромно, якщо продовжать карателі від переговорів відмовлятися та від Христа російського морди відвертати. Бомбардуванням Воронежа нині навряд чи когось здивуєш, але фантазія російських людей воістину безмежна, вони завжди що-небудь придумають. Раз в книжці про мафію писали, що дуже добре голову коню відрізати і ворогові підсунути, - будуть різати до посиніння (і дивуватися, що ж не допомагає-то). До речі, в МЗС російському один дуже підходящий сумний кінь працює. Треба спробувати, давно пора піднімати ставки по-справжньому.

Василь Рибніков