На вулиці Київщини вивели додаткові патрулі / фото: ua.depositphotos.com

На Київщині відсьогодні збільшено кількість нарядів поліції на вулицяїх у вечірній та нічний час.

Про це у Facebook повідомляє поліція Київської області.

В повідомленні сказано, що після масових обстрілів ворогом Київської області, енергосистема області працює у надзвичайному режимі, тому можливі тимчасові відключення електроенергії.

Відео дня

"Закликаємо усіх громадян сьогодні до 22.00 зменшити споживання електроенергії. Це допоможе зняти навантаження на систему та дозволить швидко відновити інфраструктуру. Радимо на цей час утриматись від використання енерговитратних приладів - бойлерів, електрообігрівачів, пральних машин, електрочайників. Енергетики та аварійні служби активно працюють над відновленням мережі", - йдеться в повідомленні. Також наголошується, що "відсьогодні ми збільшимо кількість нарядів та будемо виводити їх на вулиці саме у вечірній та нічний час, аби забезпечити безпеку громади", - йдеться у повідомленні.

Поліція Київщини закликає громадян бути відповідальними та з розумінням поставитися до обмежень.

Удари російських окупантів по Україні: що відомо

Як повідомляв УНІАН, у своєму Telegram-каналі очільник поліції Київської області Андрій Нєбитов написав, що сьогодні окупанти здійснили 23 ракетних удари по території Київщини. "9 ракет влучило в об'єкти критичної інфраструктури, 33 будинки пошкоджено, 8 осіб травмовано, один чоловік загинув", - зазначав він.

Нєбитов зауважив, що більшість ракет були знешкоджені Силами протиповітряної оборони.

Ворог поцілив у критичну та цивільну інфраструктуру регіону. Зафіксовані руйнування, під завалами знаходилися люди. Також є жертви та постраждалі.

Крім того, в Києві та області частково відсутнє електропостачання.

Вас також можуть зацікавити новини: