У кримському барі підтримують ЗСУ, поскаржився російський пропагандист / фото ua.depositphotos.com

В захопленому Росією Криму у місті Щолкіно в караоке-барі "Краб" виконували українські пісні на підтримку Збройних сил України.

Діджей бару - "жорстко проукраїнський суб'єкт", і він не хоче включати російські пісні, написав у Facebook російський пропагандист Олег Кашин.

"...На питання, чи готовий він (діджей - Ред.) включити гімн Росії, відповів, що лише за 5 000 рублів, не менше. Звичайна пісня в цьому караоке коштує 100 рублів", - додав він.

Відео дня

Кашин також повідомив, що діджей - зять господині закладу, і все керівництво цього бару дотримується такої ж позиції, як він.

Пропагандист дізнався, що все керівництво закладу вболіває за Україну і не раз висловлювалося проти війни РФ з українською державою.

Нагадаємо, РФ захопила український Крим навесні 2014 року, а рано вранці 24 лютого 2022-го здійснила повномасштабне вторгнення в Україну і назвала його "спецоперацією".

У Росії прийняли закон про поширення "фейків" про армію країни і її дискредитацію. Фейками можуть назвати будь-яку інформацію, яка суперечить позиції РФ. Будь-яку людину можуть покарати за публічні висловлювання проти війни.

Вас також можуть зацікавити новини: