Жителів Кривого Рогу попросили 8-9 травня не брати участь у якихось заходах / фото УНІАН

В українській розвідці повідомили, що 8 і 9 травня окупанти готують провокації, тому в Кривому Розі Дніпропетровської області не буде ніяких масових святкових заходів.

Жителям не варто брати участь у будь-яких заходах і збиратися поза домом, написав у Telegram керівник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

За його словами, 8-9 травня краще залишатися вдома і не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Відео дня

"...Змушений повідомити вам, що за даними розвідки 8-го і 9-го травня готуються провокації орків, можливі обстріли. Ніякі святкові, урочисті і масові заходи проводитися не будуть. Комендантську годину на цілу добу ми запроваджувати не будемо, тому що сподіваємося на вашу свідомість...", - зазначив чиновник.

Нагадаємо, рано вранці 24 лютого війська Росії вдерлися в Україну.

Ворог спочатку скидав бомби на військові об'єкти, а потім атакував і цивільні, зокрема, супротивник на початку квітня обстріляв Кривий Ріг з реактивної системи залпового вогню "Смерч"

Довідка УНІАН. В Україні 8 травня встановлено День пам'яті і примирення, 9 числа в нашій країні замість радянського і російського Дня перемоги відзначають День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Вас також можуть зацікавити новини: