У Запоріжжі ворог поцілив у інфраструктурний обʼєкт / фото УНІАН, Олександр Прилепа

Зранку 31 березня російські загарбники з реактивних систем залпового вогню вдарив по Запоріжжю та передмістю.

Ракетний терор мирного населення продовжується, гучний ранок видався для Запорізького району, про це у своєму Telegram повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація. За даними місцевої влади, супротивник з РСЗВ завдав серію ударів по обласному центру та передмістю.

"Руйнувань зазнали цивільні споруди: виникла пожежа у приватному будинку, вибуховою хвилею пошкоджено сусідні домівки. Наразі відповідні служби працюють над ліквідацією наслідків влучання на місці. На щастя, без постраждалих", - додали у ЗОВА.

Пізніше секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв написав у месенджері, що унаслідок ворожого обстрілу пошкоджено обʼєкт інфраструктури.

"Цієї ночі окупанти атакували Запоріжжя. Внаслідок ворожого обстрілу ушкоджень зазнав інфраструктурний обʼєкт", - поділився чиновник.

Варто зазначити, що повітряна тривога у Запорізькій області тривала з 23:00 30 березня до 2:03 31 числа і у період 05:09 - 05:42 сьогоднішного ранку. 

Потім стало відомо, що російські загарбники здійснили обстріли двох сіл у Запорізькій області, про це повідомив керівник Офісу президента України Андрій Єрмак у Telegram.

"Село Розумівка у Запорізькій області. Росіяни здійснили обстріл, були влучання у житлові приватні будинки. Без постраждалих", - повідомив керівник ОП.

Росіяни обстріляли села / фото t.me/ermaka2022

Він додав, що також прилетіло по селу Нижня Хортиця, було влучання в районі місцевої ферми. Попередньо, без постраждалих.

Росіяни обстріляли села / фото t.me/ermaka2022

Ситуація у Запоріжжі під час війни з РФ - що сьогодні варто знати

Росіяни вже завдали низку кривавих та руйнівних ударів по Запоріжжю. Зокрема, 22 березня РФ завдала ракетного удару по місту, серйозних пошкоджень зазнали багатоповерхівники.

Спочатку повідомлялося про одну жертву та понад 30 постраждалих. Пізніше кількість загиблих унаслідок російського ракетного удару зросла до трьох осіб.

Вас також можуть зацікавити новини: