Партизан розповів про те, як проходять "псевдовибори" на окупованих територіях / скріншот

На тимчасово захоплених територіях України росіяни вже почали проводити свої псевдовибори. Паралельно з цим там активізувалися і українські партизани - учасники руху "Жовта стрічка".

За словами одного з координаторів руху Івана, крім їхніх постійних акцій зі зриву цих "виборів", всіляко бойкотує псевдовиборчий процес місцеве населення.

"Окупаційна влада розуміє, що ніякої підтримки у неї не буде, але якусь картинку їм треба намалювати для Москви. Тільки українці розуміють, що сенсу брати участь у цих виборах немає, оскільки ВСУ просуваються", - розповів партизан.

Він додав, що щодня партизани активно спалюють партійні газети окупантів, агітаційні матеріали, здійснюють нальоти, через що росіяни починають закривати свої виборчі дільниці та штаби партій.

Також учасник руху "жовта стрічка" розповів, що на ці вибори Москва не змогла знайти на місцях потрібну їм кількість технічних кандидатів, а ті кандидати, які все ж таки погодилися брати участь, уникають будь-якої агітації через загрозу бути викритими і притягнутими до відповідальності.

Скільки окупантів знищили партизани в Маріуполі за літо

Як раніше повідомляв УНІАН, у тимчасово окупованому Маріуполі активно працюють сили опору. За минуле літо партизани ліквідували десятки російських окупантів.

Зазначалося, що всього ліквідували 21 військового Російської Федерації на території міста і району. При цьому зазначено, що знищення ворога відбувалося, в тому числі, шляхом отруєння.

Вас також можуть зацікавити новини: