Українські воїни відбивають штурми рашистів / фото УНІАН

На Лимано-Куп’янському напрямку більше 110 тисяч російських військовослужбовців, величезна кількість танків, БМП, артилерійських систем, але в ЗСУ міцна оборона.

Про це сказав начальник прес-служби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш для Еспресо.

"Зараз ідуть досить важкі, інтенсивні бойові дії по всій лінії зіткнення з противником у зоні відповідальності Східного угруповання військ. На Лимано-Куп'янському напрямку зараз найбільше російських окупаційних військ - понад 110 тис.", - наголосив він.

Відео дня

Зокрема, ворог концентрується на напрямку Новоєгорівки. Протягом 31 серпня росіяни поблизу неї завдали дев'ятьох авіаударів, провели вісім штурмів, а також 46 разів обстріляли населений пункт. Із семи знищених на цьому напрямку ворожих танків шість ліквідували поблизу Новоєгорівки.

Що відбувається на Куп'янському напрямку

Як повідомляв УНІАН, заступниця міністра оборони України Ганна Маляр казала, що на Куп’янському напрямку ситуація складна, бої тривають, наші оборонці дуже потужно чинять ворогу опір.

Вона зауважила, що і на Куп’янському, і на Лиманському напрямках армія РФ не полишає спроб рухатися вперед. Зараз там відбувається перегрупування і ворог додатково підтягує туди сили. 

Вас також можуть зацікавити новини: