Внаслідок ворожого удару в Харківській області є жертва / колаж з фото УНІАН (Віктор Ковальчук) та прес-служби ДСНС Одеської області

Російські загарбники під час сьогоднішнього обстрілу різних населених пунктів Харківської області вбили неповнолітню дівчинку та зруйнували поліклініку. Пізніше кількість жертв зросла до трьох осіб.

Про це голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов повідомив в Telegram. Зокрема, близько 14 години відбувся ворожий обстріл Липців та Малої Данилівки Харківського району.

Внаслідок обстрілу загорілися магазин та аптека. За попередніми даними, під завалами можуть знаходитись люди. Пізніше Синєгубов повідомив, що внаслідок ворожого обстрілу Липців загинула 14-річна дівчинка.

Відео дня

"Постраждали щонайменше двоє людей. 33-річна співробітниця аптеки, яка отримала уламкові поранення, та 16-річний хлопець госпіталізовані", - зазначив голова ОВА.

Окремо він повідомив, що окупанти випустили дві керовані авіабомби по Вовчанську. "Внаслідок ударів повністю зруйнована поліклініка", - наголосив Синєгубов. Відомо про одного постраждалого. Зокрема, 34-річний чоловік з уламковими пораненнями госпіталізований до медичної установи.

Згодом Синєгубов поінформував, що кількість загиблих внаслідок удару російських окупантів по Липцях зросла. "Унаслідок обстрілу Липців загинули троє людей: дівчинка 14 років, жінки 43 та 59 років. Постраждали хлопець 16 років та жінка 34 років", - зазначив очільник ОВА. При цьому він додав, що розбір завалів триває.

У центрі уваги Харків - новини, які варто прочитати

Як повідомляв УНІАН, міський голова Харкова Ігор Терехов впевнений, що російським окупантам не вдасться дійти до міста. Він також запевнив, що Сили оборони, влада і харків’яни відстоюватимуть Харків до кінця.

Президент України Володимир Зеленський вважає, що Російська Федерація регулярними повітряними атаками намагається змусити виїхати людей з Харкова та області.

Вас також можуть зацікавити новини: