Окупанти заздрять "Байрактарам" українців і з жахом очікують нових поставок іноземної зброї / фото УНІАН

Російські окупанти заздрять, що в ЗСУ є "Байрактари", і з жахом очікують нових поставок іноземної зброї для українських військових.

Про це свідчать нові телефонні розмови, які перехопила СБУ.

"Нам би безпілотники еб*чі, як у них "Байрактар". Була б тема взагалі ох*єнна. Пташки політали, координати просвітили, ті як уе*ли нас" - скаржиться своєму другові контрактник, який воює на Запоріжжі.

Він сам насміхається над фразою "величі" Росії, тому що навіть прості квадрокоптери окупанти просять у спонсорів: "Росія – дика держава, бл*дь. Самі замутили ту спецоперацію... Росія е*уча, фермера нам збирають гроші, щоб купити квадрики".

Загарбники з жахом стежать за новинами про нові постачання іноземної зброї на потреби ЗСУ.

"Пацани там в новинах читали: поляки Україні поставили чи то 2000, чи то 200 одиниць танків. Ну, счас вони будуть постачати. Це взагалі буде, це жо*а...", - скаржиться окупант.

Як зазначили в СБУ, окупанти напевно ще не читали новин про нові гармати і ленд-лізу, тому попереду у них багато відкриттів – не тільки в новинах, але і на полі бою.

Як повідомляв УНІАН, 7 квітня Сенат Сполучених Штатів прийняв закон про ленд-ліз для України, а 28 квітня це зробила Палата представників США.

Закон покликаний прискорити передачу військової допомоги шляхом скорочення бюрократичної тяганини. Він дозволяє де-факто безоплатно передавати озброєння за умови, що країна-одержувач заплатить пізніше.

9 травня президент США Америки Джо Байден підписав закон про ленд-лізу для України.

УНІАН розповідав, на яку підтримку від даного ленд-лізу може розраховувати Україна.

Вас також можуть зацікавити новини: