Окупант здивував відповіддю про мотивацію російської армії / скріншот

На початку повномасштабної війни проти України окупанти були впевнені, що захоплять Київ "за три дні". Але їхні плани не були реалізовані. Російський військовий, який потрапив в український полон, відповів, чому не відбулося швидкого захоплення столиці нашої країни.

В інтерв'ю українському журналісту Дмитру Карпенку полонений російський окупант заявив, що в Україні "зустріли інший народ":

"Тому що народ інший зустріли, ось і все. З духом, з любов'ю до Батьківщини".

Карпенко поставив уточнювальне запитання загарбнику, мовляв, чи можливо перемогти з такою мотивацією, яка зараз у російських військових. Той відповів, що "зараз взагалі не бачить мотивації" у лавах окупантів.

Плани Росії захопити Київ 

На початку повномасштабного вторгнення лунали заяви, що РФ "візьме Київ за три дні". Але величезну колону російської техніки зупинили на підступах до української столиці, а окупанти були вигнані з Київської області.

Нагадаємо, російські окупанти під час вторгнення в Україну навіть взяли із собою парадну форму: думали, що пройдуть урочистим парадом Хрещатиком.

Колишній президент РФ Дмитро Медведєв досі марить мріями про захоплення Києва: нещодавно він опублікував знімок Майдану Незалежності, на якому прифотошопив російський триколор.

Вас також можуть зацікавити новини: