У МЗС Росії вибухнули черговими погрозами через постачання далекобійної зброї Україні / фото ua.depositphotos.com

У Міністерстві закордонних справ Російської Федерації вибухнули черговою порцією погроз через відправлення далекобійного озброєння в Україну. Нібито РФ розширить "географічні завдання" в рамках війни, якщо поставки продовжаться.

Відповідними заявами відзначився директор департаменту Північної Америки МЗС Росії Олександр Дарчієв в інтерв'ю росЗМІ.

За словами чиновника, далекобійне озброєння загрожуватиме тимчасово окупованим територіям України. І це нібито може послужити причиною для розширення "географічних завдань" так званої "спецоперації".

Відео дня

"Що стосується кореляції масованих поставок Києву західних озброєнь з ходом і термінами "спеціальної військової операції", то її чітко позначив Сергій Лавров. Накачування України більш далекобійними збройовими системами призведе до того, що географічні завдання спецоперації будуть відсуватися ще далі", — заявив Дарчієв.

Нагадаємо, 20 липня глава МЗС РФ Сергій Лавров повідомив про зміну цілей війни. Нібито, крім Донецької та Луганської області, Росія зібралася "демілітаризувати" південь України. І процес розширення завдань "триває".

А вже згаданий Дарчієв погрожував США розривом дипломатичних відносин, якщо РФ визнають країною-спонсором тероризму.

Війна Російської Федерації проти України

  • 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міст.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: