Зеленський прокоментував новини про підготовку суду над полоненими у Маріуполі / фото president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський заявив, що суд над українськими воїнами у Маріуполі остаточно унеможливить будь-які переговори з Росією.

Про це він сказав під час свого вечірнього відеозверенння.

Очільник держави прокоментував повідомлення у засобах масової інформації про те, що загарбники готують в окупованому Маріуполі декорації для "абсолютно гидкого й абсурдного судилища" над військовополоненими українськими захисниками.

Відео дня

"Хай там що собі думають окупанти, хай що планують, реакція нашої держави буде абсолютно зрозумілою. Якщо це мерзенне судилище відбудеться, якщо наших людей у порушення всіх домовленостей, міжнародних правил заведуть у ці декорації... Це буде тією лінією, за якою будь-які переговори неможливі. Росія сама себе відріже від переговорів. Не буде більше розмов. Наша держава все сказала", - сказав Зеленський.

Президент відзначив, що Україна не терпітиме знущання з героїв та захисників свободи українського народу від загарбників.

Як повідомляв УНІАН, на початку серпня окупанти почали збирати тюремні клітки на сцені філармонії в Маріуполі.

Мер міста Вадим Бойченко повідомив, що загарбники хочуть влаштувати показове судилище над українськими військовополоненими на День Незалежності України.

Вас також можуть зацікавити новини: