У Києві вночі прогриміли вибухи / фото mil.in.ua

Під час нічної атаки РФ на Київ засобами протиповітряної оборони було знищено у повітрі всі іранські "Шахеди". Уламки впали у чотирьох районах, без жертв.

Як зазначає КМВА, ворог усіма силами намагається завдати ураження по ключових об'єктах в Києві і одночасно виснажити ресурси нашої ППО.

Крім того, додали в КМВА, таким чином рашисти прагнуть тримати в глибокій психологічній напрузі цивільне населення.

Відео дня

"Цієї ночі агресор знову здійснив масовану атаку дронами. За попередньою інформацією, були застосовані "Shahed". Усі виявлені повітряні цілі були знищені силами і засобами нашої ППО. Ударів по Києву не допущено", - йдеться в повідомленні. 

Разом з тим, остаточно про кількість і тип БпЛА проінформують у зведеннях Генштабу і Повітряних сил.

Внаслідок падіння уламків у Дніпровському районі сталося загоряння житлового будинку, пожежу ліквідовано, без жертв. У Дарницькому районі пошкоджено будівлю СТО та припарковані авто, в Печерському - є пошкодження вікон житлового будинку, а в Солом'янському - дорожнє покриття і автотранспорт. Інформація про постраждалих наразі не надходила.

Повітряна тривога в ніч на 20 травня - головне

Після опівночі в Києві, Київській та Чернігівській областях була оголошена повітряна тривога. Вже незабаром у Києві спрацювала ППО, потім місцева влада повідомила про пожежу в Дніпровському районі столиці.

Вас також можуть зацікавити новини: