Дмитро Медведєв озвучив нові погрози в бік української держави / фото УНІАН

У понеділок, 24 жовтня, заступник голови Ради Безпеки Росії Дмитро Медведєв в Нижньому Тагілі покрасувався у шкіряному плащі на території корпорації "Уралвагонзавод", яка займається, зокрема, розробкою та виробництвом бронетехніки.

Російський чиновник в Telegram написав, що за вказівкою президента РФ Володимира Путіна провів контрольну перевірку випуску танків і обговорив питання прискорення поставок техніки для використання у війні проти України.

Медведєв також стверджував, що РФ не витратила під час протистояння з українською державою всю важливу зброю, і вибухнув новими погрозами.

Відео дня

"...Читаючи ворожу аналітику, неодноразово зустрічав твердження, що військова техніка і затребуване озброєння в Росії скоро закінчаться. Типу все витратили. Не сподівайтеся. Випуск озброєнь і спеціальної техніки кратно збільшується в усіх напрямках: від танків і гармат до високоточних ракет і дронів. Чекайте!" - пригрозив він.

Дмитро Медведєв провів перевірку важливого об'єкта в шкіряному плащі / скріншот

Нагадаємо, в жовтні начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов повідомив, що у Росії залишилося 13% від передвоєнних запасів балістичних ракет типу "Іскандер", 43% - крилатих ракет типу "Калібр" і 45% - крилатих ракет авіаційного базування типу Х-101 та Х-555. Недоторканний запас ракет кожного типу має становити близько 30%.

Війна Росії проти України й погрози Дмитра Медведєва - що потрібно знати

Окупаційні війська РФ вдерлися в Україну рано вранці 24 лютого. Російська влада стверджувала, що за кілька днів закінчить "спецоперацію" в Україні - так вони назвали повномасштабну війну.

Супротивники отримали гідну відсіч з боку Збройних сил України. 

Дмитро Медведєв вже не раз "відзначався" скандальними заявами. Зокрема, він погрожував цивілізованому світу ядерною зброєю і мріяв про "тотальної капітуляції" Києва.

На тлі скандальних заяв Медведєва з'явилися чутки, що він пиячить.

Вас також можуть зацікавити новини: