Щоб Україна швидше перемогла РФ, українцям потрібно робити деякі важливі кроки, порадив нардеп / фото УНІАН

Для приближення перемоги України у війні з Російською Федерацією вкрай важливо, щоб люди, які перебувають на тимчасово окупованих територіях, повідомляли про будь-які переміщення підрозділів окупантів та їх ворожої техніки.

В першу чергу, під час війни з РФ українцям необхідно підтримувати власну армію, щоб вона знищувала якомога більше супротивників, пише nv.ua, посилаючись на слова нардепа та члена комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки і оборони Сергія Рахманіна.

"…вкрай важливо, щоб люди, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях, повідомляли про будь-які переміщення військової техніки і підрозділів ворожої армій, для того, щоб полегшувати роботу нашім розвідникам, артилеристам і авіаторам, які будуть знищувати відповідні колони", - зазначив політик.

Відео дня

За його словами, також дуже важливо, щоб всі, хто може працювати, це робили.

"…всі, хто може працювати, мають працювати. Всі, хто може сплачувати податки, мають сплачувати податки. Всі, хто може сплачувати за комірне, мають сплачувати за комірне. Зараз критично важливо, щоб українська економіка працювала… І ті, хто зараз працює, нехай не мучаться докорами сумління - вони виконують свій обов’язок так само вправно, як і ті, хто зі зброєю в руках…", - підкреслив народний обранець.

Нагадаємо, Росія вдерлася в Україну місяць тому - рано-вранці 24 лютого. Ворог спочатку бомбив військові об'єкти, а потім і мирні міста, в тому числі - Київ, Чернігів, Харків та Маріуполь.

Радник очільника Офісу президента Олексій Арестович говорив, що Україна може отримати "проміжну перемогу" над РФ наприкінці квітня - на початку травня.

Вас також можуть зацікавити новини: