Арестович заявив про стратегічний переломний момент у війні з Росією /скріншот

Ще один стратегічний переломний момент в російсько-українській війні стався. Українські військові вже виграли свою Курську дугу.

Про це заявив радник глави офісу президента Олексій Арестович під час спілкування з російським правозахисником Марком Фейгіним.

"Можна сказати, що у війні стався ще один стратегічний перелом. Можна сказати, що ми виграли свою Курську дугу, незалежно від того, чи захоплять Сєвєродонецьк. Як заберуть, так і віддадуть", - вказав радник глави ОПУ.

Відео дня

За його словами, у зовнішній політиці відбуваються цікаві процеси.

"Титанічні речі відбуваються зараз у зовнішній політиці. І це, якщо міряти мірками Другої світової війни, то ми виграли Курську дугу і, свого роду, битву за Африку. Це дуже хороші новини", - підсумував Арестович.

Як раніше повідомляв УНІАН, на Донецькому напрямку окупаційні війська намагаються просунутися в напрямку міста Бахмут і встановити контроль над містом Сєвєродонецьк.

При цьому керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко заявив, що дії російських окупантів на Донбасі свідчать, що перед ними там зараз стоять три цілі, серед яких повне захоплення Сєвєродонецька, підхід до Лисичанська, а також рух з боку Попасної.

Вас також можуть зацікавити новини: