Вчора ЗСУ витіснили ворога з понад 20 населених пунктів / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Російські окупанти упродовж доби завдали 5 ракетних, понад 10 авіаційних ударів та провели більше 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по військових і цивільних об’єктах на території України.

Про це повідомляється у зведенні Генерального штабу Збройних сил України.

Як зазначається, не маючи змоги відповісти на полі бою, російські війська вкотре вдарили ракетами по критичній інфраструктурі мирних українських міст.

Відео дня

Загалом протягом поточної доби ворог завдав 5 ракетних, понад 10 авіаційних ударів та провів більше 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по військових і цивільних об’єктах на території України.

"Під удари ракет та залпи реактивних систем залпового вогню потрапили об’єкти енергетики, водопостачання, заводи та житлові будинки у містах Харків, Запоріжжя, Костянтинівка, Слов’янськ та Краматорськ. Постраждала інфраструктура в районах населених пунктів Первомайське, Білогорівка, Зайцеве, Весела Долина, Сухий Ставок, Широке, Партизанське та Любомирівка", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, за минулу добу українські військові витіснили ворога з понад двадцяти населених пунктів, триває взяття їх під повний контроль.

Також сили оборони відбили атаки противника неподалік Майорська та Красногорівки, а у районах Миколаївки Другої та Зайцевого бої тривали.

Вас також можуть зацікавити новини: