На Херсонському напрямку українські воїни взяли у полон 11 супротивників / фото facebook.com/navy.mil.gov.ua

Упродовж минулої доби морські піхотинці Військово-морських сил Збройних сил України взяли у полон 11 російських окупантів.

Супротивників взяли у полон під час успішних контрнаступальних дій на Херсонському напрямку, йдеться на сторінці ВМС ЗС України у Facebook.

"...Минулої доби морські піхотинці ВМС ЗС України в бою захопили у полон 11 російських окупантів", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

За даними ВМС, у полон потрапили офіцер супротивника, один прапорщик та дев’ять так званих "мобілізованих" з самопроголошеної "ДНР".

"...Окупантам, які потрапили в полон, пощастило, адже Україна дотримується норм міжнародного права. Усі полонені передані до відповідних компетентних органів...", - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, російські окупанти рано вранці 24 лютого без оголошення війни вдерлися в Україну. Супротивникам вдалося взяти під контроль низку населених пунктів на Херсонщині.

Наприкінці липня стало відомо, що вороги перекидали техніку у бік захопленого Херсона, щоб підготуватися до контрнаступу ЗСУ.

Вас також можуть зацікавити новини: