Розбирання завалів біля будівлі Харківської ОДА / фото УНІАН

У Харкові внаслідок ворожих обстрілів загинуло четверо людей, ще 7 отримали поранення.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Окупанти знову обстрілюють обласний центр. За попередньою інформацією, внаслідок обстрілів 7 осіб постраждали. На жаль, 4 загиблих. Інформація уточнюється", - зазначив він.

Синєгубов закликав мешканців Харкова та району перебувати в укриттях.

Бої за Харків: що відомо

Як раніше повідомляв УНІАН, 24 лютого Росія почала повномасштабну війну проти України. Окупанти не тільки захоплювали військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й били по мирних жителях.

Російська армія методично знищувала Харків за допомогою різного озброєння, в тому числі систем "Солнцепек". ЗСУ вдалося відбити місто і відтіснити ворога до кордону.

За словами заступника керівника офісу президента Кирила Тимошенко, в Північній Салтівці в Харкові практично всі багатоповерхівки зруйновані в результаті дій російських військових 

Вранці 23 травня окупанти знову завдали удару по Харкову в районі Павлового Поля. Снаряд влучив біля зупинки громадського транспорту, внаслідок чого чоловік отримав поранення. 

За словами Синєгубова, російські окупанти на Харківщині зосереджені на утриманні зайнятих позицій та готуються поновити наступ.

Вас також можуть зацікавити новини: