Влада Львівщини просить не ігнорувати сирени і не займатися 'блогерством' – голова ОВА

Голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький закликав львів’ян не ігнорувати загрозу повітряного удару та не нехтувати оповіщенням про повітряну тривогу.

Про це Козицький написав у Телеграм-каналі.

"Вчорашні події чітко дають зрозуміти, що коли лунають сирени, загроза справді є. Чуєте сирену, йдіть у безпечне місце та чекайте на інформацію з офіційних джерел. Ще раз: дочекайтесь повідомлень від офіційних джерел, а не фотографуйте, знімайте на відео і викладайте це в інтернет. Таке "блогерство" може тягнути за собою людські жертви і кримінальну відповідальність "блогерів", – попередив він.

Відео дня

Тим часом патрульна поліція Львівської області виявила можливих коригувальників вогню. За повідомленням силовиків, 26 березня вони затримали чоловіка, котрий мав у телефоні відео та фото пересування наших військових. Крім того, викрили ще одного ймовірного злочинця – "він знімав момент польоту ракети і потрапляння її у ціль", – інформують в МВС.

Нагадаємо, що вчора Львів пережив серію авіаударів з боку Росії. Мали місце влучення по об'єктах критичної інфраструктури. Постраждала нафтобаза та військовий об’єкт – обидва розташовані у житлових кварталах міста.