Воїни 59-ї бригади імені Якова Гандзюка знищили три САУ окупантів / скріншот з відео

Бійці 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандюзка показали, як перемогли в артилерійській дуелі проти окупантів. Серією влучних пострілів вони знищили три ворожі САУ.

Відео, на якому показано бій, опублікував прес-центр оперативного командування "Південь" на офіційній сторінці на Facebook.

Кадри з ролика демонструють ворожі позиції у відкритому полі. По них вели прицільний вогонь бійці 59-ї бригади. Перші пару залпів українських артилеристів потрапили прямо в ціль. Далі вони здійснили ще близько п'яти пострілів по ворожих позиціях. В результаті три самохідні артилерійські установки росіян були знищені.

Нагадаємо, сьогодні УНІАН також писав про успіхи 79-ї окремої десантно-штурмової бригади. Її артилерія теж влучно відпрацювала по окупантам. Підрозділ зумів знищити автомобіль з боєкомплектом і бліндаж, де могли перебувати противники.

Війна Російської Федерації проти України

  • 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міст.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: