ЗСУ розгромили пункти управління та позиції артилерії росіян / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Цієї доби українські військові вдарили по російських пунктах управління, ворожій артилерії на позиціях, станціях радіоелектронної боротьби та складах боєприпасів.

Як повідомляє Генштаб ЗСУ, українська авіація за добу завдала 9 ударів по районах зосередження росіян та їхньої техніки.

За даними Генштабу, підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили два ворожі пункти управління, п’ять артилерійських засобів на вогневих позиціях, склад боєприпасів та дві станції радіоелектронної боротьби.

Відео дня

Водночас, протягом доби Росія завдала 3 ракетних та 47 авіаційних ударів, а також здійснила 55 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Відтак, внаслідок російських терористичних атак є загиблі та поранені серед цивільних, зафіксовані руйнування житлових будинків та цивільної інфраструктури.

Втрати Росії в Україні на 8 серпня - дані Генштабу ЗСУ

Як повідомляв УНІАН, нещодавно втрати Росії в Україні перевищили чверть мільйона та наразі становлять понад 250,8 тис. осіб. Крім того, росіяни втратили понад 33 тисячі одиниць своєї техніки та різноманітного озброєння.

Зокрема, цієї доби українські військові ліквідували ще 560 російських окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: