У ЗСУ назвали імена знищених російських офіцерів / колаж УНІАН з фото pixabay.com та ua.depositphotos.com

Офіцерські втрати РФ на 11 червня 2024 року зросли - ліквідовано, зокрема, командира роти управління мотострілецького полку капітана Володимира Шапошникова, який є тележурналістом, і підполковника Сергія Денисова.

Ще "мінусовані" старший лейтенант - заступник командира батареї 1488 зенітного артилерійського полку Владислав Макаров і капітан Михайло Хом'яков, повідомив офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан, відомий під позивним "Штірліц", на своєму каналі в Telegram.

"...успішно демобілізовані: старший лейтенант Золотухін Кирило; старший лейтенант Магадієв Рінат; лейтенант Носов Єгор; молодший лейтенант Бідінов Самир; молодший лейтенант Володін Микола...", - поділився наш захисник.

Відео дня
"Штірліц" назвав прізвища ліквідованих офіцерів РФ / фото t.me/a_shtirlitz

Триває війна в Україні - новини, які сьогодні варто знати

Удень 11 червня Генштаб ЗСУ повідомив, що минулої доби між українськими воїнами та загарбниками на фронті відбулося 100 бойових зіткнень. Зокрема, "гаряче" було на Краматорському, Лиманському та Курахівському напрямках.

Противники отримують гідну відсіч від українських воїнів і зазнають серйозних втрат у живій силі та техніці. Загальні втрати ворога на 11 червня 2024 року становлять приблизно 520 тисяч 850 осіб. Крім того, знищено, в тому числі 15 176 бойових броньованих машин супротивника.

Вас також можуть зацікавити новини: