Названо варіанти завершення війни українців проти росіян / колаж УНІАН з фото Міноборони та REUTERS

Триває війна в Україні проти РФ, і є чотири варіанти завершення повномасштабного протистояння.

Варіанти завершення війни опублікував Business Insider. За відомостями видання, перший варіант - українська держава витримує протистояння, а другий - росіяни здобувають перемогу. "Я не бачу, щоб українці здавалися, тому що для них це екзистенціальна війна. Це не екзистенціальна війна для Росії", - сказав експерт Еліот А. Коен.

Третій варіант кінця війни, на думку журналістів, - укладення мирної угоди, а четвертий - ядерна війна. "Що це означатиме для режиму Володимира Путіна (застосування "ядерки", - Ред.)? Я думаю, що США вже досить переконливо заявили, що всі ставки скасовуються, якщо Росія застосує ядерну зброю", - говорив старший віце-президент Центру стратегічних і міжнародних досліджень Сет Джонс.

Відео дня

Російсько-українська війна триває - сьогодні це варто прочитати

Після того, як росіяни здійснили вторгнення в Україну, майже весь світ підтримав Київ і почав допомагати нашій країні. Проти РФ же були запроваджені різні санкції.

Росіяни зазнають величезних втрат на нашій території, але все одно намагаються рухатися вперед. Українські воїни, своєю чергою, дають ворогові гідну відсіч. Загальні втрати ворога на 17 лютого 2024 року вже становлять приблизно 401 350 загарбників.

Зараз українські війська мають "снарядний голод" через те, що "застопорилася" допомога з боку США через внутрішні "розбірки" між демократами і республіканцями на тлі виборів президента, що наближаються.

Водночас новий головнокомандувач Збройних сил України - генерал-полковник Олександр Сирський запевнив, що наша держава продовжить боротися за вихід на кордони 1991 року

Українська влада не раз говорили, що не збирається йти на домовленості з РФ на її умовах. Президент Володимир Зеленський казав, що ніхто не знає, коли закінчиться війна проти росіян, але зазначав - українцям потрібно витримати ще й цей рік

Вас також можуть зацікавити новини: