Українські ракетники і артилеристи уразили 4 райони зосередження окупантів та 3 склади боєприпасів / фото facebook.com/MinistryofDefence.UA

Впродовж доби українські війська ліквідували три ворожих склади боєприпасів та збили безпілотник окупантів. Українська авіація завдала три удари по районах зосередження противника, а ракетники та артилеристи уразили 4 райони зосередження окупантів, йдеться у зведенні Генштабу Збройних сил України станом на 6:00.

Зокрема, авіація Сил оборони протягом доби завдала три удари по районах зосередження противника. Також українські військові минулої доби збили ворожий безпілотник "Орлан-10".

"Українські ракетники і артилеристи уразили 4 райони зосередження окупантів та 3 склади боєприпасів", - додали у Генштабі.

Відео дня

Втрати РФ в Україні

Раніше УНІАН вже повідомляв, що ЗСУ знищили цілу казарму з окупантами під Бахмутом. Станом на 22 січня, втрати РФ в Україні досягли 120 760 оккупантів. За минулу добу ліквідовано ще 600 окупантів, а десятки бойових броньованих машин і артилерійських систем ворога перетворені на металобрухт.

У Генштабі також повідомляли, що вчора ЗСУ вразили п'ять районів зосередження росіян і два склади боєприпасів. Підрозділи ракетних військ та артилерії сил оборони вразили два райони зосередження окупантів та два склади боєприпасів.

Вас також можуть зацікавити новини: