Королева Єлизавета ІІ / фото REUTERS

Королева Єлизавета II відвідала штаб-квартиру MI5 в Thames House в Лондоні.

MI5 є внутрішнім агентством контррозвідки і безпеки Великої Британії, пише ТСН

Читайте такожКоролева Єлизавета II в різдвяній промові закликала до віри і надії

Відео дня

Зазначається, що монархиня сердечно подякувала військовим за службу країні й здатність "адаптуватися до мінливих загроз" - будь це нацисти й холодна війна чи тероризм або кіберзлочинність. Її слова наводить офіційний акаунт королівської сім'ї в Twitter.

Монарх зізналася, що перебуває під враженням, як співробітника MI5 вдається підлаштовуватися під мінливу дійсність.

«Без сумніву, в майбутньому будуть як і раніше існувати значні загрози і виклики. Але під час кожного мого візиту в МІ-5 я була вражений тим, як ви адаптувалися до мінливих загроз для нашої країни. Через характер вашої роботи вона не користується громадським визнанням, тому від імені всієї країни я говорю вам всім: спасибі », - сказала королева.

На цю зустріч, яку супроводжував генеральний директор відомства Ендрю Паркер, 93-річна монархиня приїхала в пальті баклажанового кольору під яким була сукня в тон, такого самого кольору був і капелюх з квітами. З прикрас на королеві було перлове намисто і сережки з перлів, які Її Величність носить завжди. З нових прикрас була брошка, їх королева Єлизавета II завжди змінює і одягає на кожен захід нову.

Макіяж у королеви був класичним з легкої рожевою помадою на губах. З-під капелюха виднілися кучеряві локони. Королева, як завжди, мала чудовий вигляд.