REUTERS

Про це Навальний написав на своїй сторінці в Twitter.

«Мене затримала поліція у Мар'їно у машині. Вимагають пояснень, навіщо ми сьогодні у Малахівці фотографували дачі заступника генпрокурора Лопатіна», – йдеться в повідомленні.

Читайте такожАнтикорупційний фонд Навального подав скаргу на Чайку до швейцарської прокуратури

Як зазначив Навальний, формально затримали не його, а машину. Самого Навального попросили написати пояснення щодо того, що він робив у селищі Малаховка.

«Начальство зателефонувало. Нас відпустили, щоправда сказали, що машина тепер в орієнтуванні і її всюди гальмуватимуть», – зазначив Олексій Навальний.

Читайте такожГлава Слідчого комітету РФ Бастрикін виявився ставлеником мафії - прокуратура Іспанії

Як повідомляв УНІАН, Фонд боротьби з корупцією Олексія Навального провів розслідування про бізнес сім'ї генерального прокурора Росії Юрія Чайки.

Зокрема, у звіті йдеться про сина генерального прокурора РФ Юрія Чайки Артема, який разом з колишньою дружиною заступника генпрокурора Ольгою Лопатіною інвестує десятки мільйонів євро в грецький бізнес і нерухомість.

Читайте такожМедведєв прокоментував корупційний скандал навколо сім'ї генпрокурора РФ Чайки

У свою чергу, генеральний прокурор Росії Юрій Чайка заявив, що вважає брехливими і безпідставними звинувачення, викладені у публікації Фонду боротьби з корупцією (ФБК), які стосуються нібито незаконної діяльності членів його сім'ї.