REUTERS

Наступне голосування відбудеться 1 лютого, повідомили у неділю, 24 січня, в офісі лідера більшості Кевіна Маккарті, передає Deutsche Welle з посиланням на Reuters.

Вашингтон залишається паралізованим сніговими заметами. Близько двох тисяч волонтерів зголосилися допомогти розчищати вулиці міста. Як заявила мер міста Мюріель Баузер, потрібно вдвічі більше добровольців.

Тим часом у Нью-Йорку скасували заборону на пересування особистим транспортом. Громадський транспорт поступово відновлює свою роботу, повідомляє інформагенція AP.

Відео дня

Читайте такожУ 10 штатах США введено надзвичайний стан через потужну сніжну бурю

Кількість жертв снігового буревію на Східному узбережжі США становить 19 осіб. Тринадцять людей загинули в ДТП в Арканзасі, Північній Кароліні, Кентуккі, Огайо, Теннессі та Вірджинії. Одна людина загинула в штаті Меріленд і три в Нью-Йорку під час прибирання снігу. Двоє померли від переохолодження у Вірджинії.

Рівень снігового покриву у Центральному парку Нью-Йорка (68,1 сантиметра) майже побив історичний рекорд, встановлений у 2006 році, коли висота снігового покриву досягла позначки 68,3 сантиметра.